Häromsistens hemma i Jämtland var jag på besök hos hästar. Har väl aldrig varit hästtjej i någon större utsträckning även om jag försökte ett tag på mellanstadiet när ”alla” tjejer i klassen höll på med hästar. Men jag är lite för rädd och feg av mig, och hästar är rätt stora!

Har däremot alltid tyckt om att titta på hästar. Morfar och mormor bodde alldeles nära travet i Östersund och dit gick vi ofta till hagarna på baksidan och tittade på hästarna.

Och nu var det dags att titta på travhästar igen. Pappa och mamma är delägare i tre stycken och då passade jag på att följa med och titta till dem. Fina hästar och i en fantastisk omgivning med Storsjön och Oviksfjällen.

De två första bilderna är Leo on Line, eller Linus på linjen som han också kallas. Han ställde upp i sitt första lopp ifjol och vann! Sedan dess 18 starter med sju vinster och 6 andra platser.

Florensia på den nedre bilden är Leos syster. Hon har inte börjat tävla ännu.